Kutinjo je maler meseca: Pauk mu odneo kola istog dana kada mu je opljačkana kuća?!

Neće Brazilac po dobrom pamtiti ovaj dan

Fudbaler Barselone, Brazilac Felipe Kutinjo, možda će se posle ovog dana samo za trenutak zapitati da dolazak u Barselonu i nije bilo baš najbolje rešenje u njegovom životu.

Ok, igra za jedan od najvećih klubova na svetu, i to je svakako činjenica koja "poništava" sve što može da krene po zlu, a krenulo je...

Naime, Brazilac je u utorak imao neprijatnost prve vrste, ne jednu, nego duplu dozu u razmaku od samo nekoliko sati.

Katalonski mediji prenose da mu je najpre pauk odneo kola u blizini najčuvenijeg simbola grada Sagrada Familije, a da su mu u večernjim satima nepoznati počinioci obili stan?!

Prvo je morao da se pobrine da plati, pa da vrati u posed svoj "audi Q7", sa njim se i odvezao do restorana gde je boravio sa najbližima, a po povratku kući sačekalo ga je neprijatno iznenađenje: ispreturan stan.

Kutinjo, koji nije otputovao sa saigračima u London na meč sa Čelsijem jer nema pravo nastupa za klub, s obzirom na to da je već igrao za Liverpul ove sezone, pozvao je policiju koja je ubrzo stigla na lice mesta i napravila uviđaj. Brazilcu i njegovoj supruzi u pomoć je pritekla supruga Luisa Suareza koji živi u blizini.

Uviđajem je ustanovljeno da su provalnici ušli u kuću tako što su se najpre popeli na susedni objekat koji je u izgradnji, pa sa njega preskočili do terase jedne od prostorija koju koristi fudbaler.

Za sada nije poznato sa kolikim plenom su provalnici izašli iz kuće.

(telegraf.rs)