Dmitrović izludeo Ronalda: U čudu je gledao šta mu je Srbin odbranio, ali ga je na kraju ipak "probušio" (VIDEO)

Kraljevski klub stigao do trijumfa na teškom gostovanju Eibaru

Kristijano Ronaldo je Real Madrid! Portugalac je upalio mašinu i sada je već jasno da je onaj slab period sa početka sezone završen. Sa dva gola doneo je Kraljevskom klubu trijumf na nezgodnom gostovanju Eibaru.

U dva navrata je matirao srpskog golmana Marka Dmitrovića, koji se našao na najnovijem spisku Mladena Krstajića, a on u tim momentima nije mogao ništa protiv zvanično najboljeg fudbalera sveta u izboru FIFA.

Ronaldo ga je savladao u 34. minutu, nakon što je iskoristio sjajan pas Modrića, koji je presekao loptu igraču Eibara na protivničkoj polovini, a zatim hirurški precizno proigrao Portugalca, koji je izašao sam pred Dmitrovića i šutirao snažno u bliži ugao.

Eibar je u 50. minutu preko Ivana Ramisa posle kornera izjednačio rezultat i bili su domaćini blizu da ostanu neporaženi.

Sa tim se nije mirio Ronaldo, koji je u 84. minutu postigao pobedonosni gol. Posle sjajnog centaršuta Karvahala sa desne strane snažnim udarcem glavom sa peterca poslao je loptu iznad glave Dmitrovića, koji nije mogao ništa u toj situaciji.

Ipak, mora se reći da je Dmitrović bio najzaslužniji što je njegov tim bio u igri do kraja, jer je odbranio nekoliko fenomenalnih odbrana, zbog kojih je čak i Ronaldo potpuno izludeo i u neverici gledao kako mu je odbranio nekoliko šuteva. Posebno čudesan bio je onaj na kraju meča.

(Telegraf.rs)