MAMMA MIA, MAMMA MIA! Vrištanje italijanskog komentatora na golove Rome objašnjava svu emociju fudbala (VIDEO)

Legendarni Karlo Zampa nije mogao da se iskontroliše posle istorijskog rezultata kluba za koji navija

Fudbal je emocija kakvu retko šta drugo može da izazove. U to smo mogli da se uverimo tokom revanša četvrtfinala Lige šampiona između Rome i Barselone, gde je Vučica napravila jednu od najvećih senzacija u istoriji ovog takmičenja.

Na krcatom rimskom Olimpiku Roma je sa 3:0 savladala slavni katalonski klub i tako anulirala poraz od 4:1 na Kamp Nou i prošla u polufinale.

>>> To je fudbal, to je emocija, ovo je trebalo doživeti! Manolas izbezumljen od sreće posle gola Barsi, Kolarov završio u naručju golmana (VIDEO) (FOTO)

Rim je goreo posle golova Edina Džeka u 6, De Rosija u 57. minutu sa bele tačke, a naročito posle gola Manolasa u 82. minutu, kada je Roma došla do rezultata koji je vodi dalje.

Proključao je Olimpiko kao Koloseum u slavno vreme Rimskog carstva kada su u njemu vođene borbe gladijatora. A posebno su spektakularne bile reakcije legendarnog italijanskog komentatora Karla Zampe, koji je umalo ostao bez glasa nakon što su igrači Rome tresli mrežu Ter Štegena.

Rođeni Rimljanin i veliki navijač Rome bio je svedok stvaranja istorije i jednog od najboljih rezultata Rome u njenoj istoriji. Vrištao posle golova, a najluđa reakcija bila je nakon pogotka Manolasa, kada je bio u totalnom delirijumu.

Poslušajte i sami:

VIDEO: Kako je izgledao poslednji trening Partizana pred 157. Večiti derbi

(Telegraf.rs)