Terzić sija od sreće posle novog ugovora Milojevića: Stari trener, novi šampionski tim!

Generalni direktor Zvezde ističe da je produženje ugovora sa aktuelnim šefom stručnog štaba donelo stabilnost kluba na svim nivoima

Crvena zvezda je produžila saradnju sa aktuelnim trenerom Vladanom Milojevićem, koji je potpisao novi ugovor do 2020. godine. Tim povodom oglasio se i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić, koji je istakao da je ovo potez koji će doneti stabilnost kluba na svim nivoima.

- Završili smo veliki posao. Ovim potezom doneli smo stabilnost klubu na svim nivoima. Pred nama je stvaranje novog šampionskog tima sa starim trenerom, što je izuzetno značajno - poručio je Zvezdan Terzić nakon što je Vladan Milojević i definitivno potpisao novi ugovor sa crveno-belima.

Da li je ovom izjavom Terzić donekle najavio i prodaju aktuelnog igračkog kadra crveno-belih. Nema sumnje da će bogatih ponuda biti posle sjajnih igara crveno-belih u aktuelnoj sezoni. Doduše, nekim ugovorima ističe ugovor, ili će biti u poslednjoj godini ugovora, pa i nije isključeno da se igrački kadar crveno-belih značajnije izmeni za narednu sezonu.

VIDEO: Šta je Vladan Milojević poručio pred potpisivanje novog ugovora kad su mu novinari pomenuli Terzića?

(Telegraf.rs)