Zvezda pregovara sa bivšim napadačem Čuke: Milojević ga je lansirao u Evropu, a sad hoće da ga vrati u život! (VIDEO)

Da li će imati preporod karijere kao Boaći i Pešić

Fudbaleri Crvene zvezde spremaju se za proslavu šampionske titule, a u rukovodstvu se već misli na sklapanje tima za leto i novu sezonu.

Aleksandar Pešić je nadmašio očekivanja iako je dugo bio u senci Ričmonda Boaćija, a sada u Zvezdi planiraju da dodatno ojačaju napad, a izbor bi mogao da bude Nikola Stojiljković.

Fudbaler Brage je proveo jedno vreme na pozajmici u Kajzerisporu, ali se na kraju za sve pita portugalski klub, koji ga je doveo u Čukarički.

Kako saznaje Telegraf, pregovori su se nedavno intenzivirali, pa bi mogla da se obnovi saradnja Vladana Milojevića sa pouzdanim napadačem.

Milojevićevo novo potpisivanje ugovora sa Zvezdom je dalo osnova da se aktivira priča sa Stojiljkovićem, sa kojim je imao sjajan odnos već u Čukaričkom, odakle je golgeter otišao u inostranstvo.

U Kajzeriju se nije proslavio, nije se snašao i propustio je godinu dana, pa mu je neophodan klub u kom će se vratiti u život.

Nešto slično desilo se Boaćiju i Pešiću koji su u Zvezdi eksplodirali, golgeter iz Gane je to dobro naplatio transferom u Kinu, Pešić je imao godinu karijere i naoštrio se da se dokaže u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Ipak, pitanje je do koje će cifre biti spremni da idu crveno-beli, za Pešića su platili Tuluzu 750.000 evra i sada bi se moglo raditi o sumi od oko milion evra.

Zahvaljujući radu sa Milojevićem, Stojiljković je otišao u Bragu i to je Čukaričkom donelo 700.000 evra.

Zvezda je na potezu, a rezultati Milojevića su već ohrabrili crveno-belo rukovodstvo da povuče i hrabrije finansijske poteze.

Otkriveno ko je Zvezdin tajni adut u pregovorima sa pojačanjima

(Telegraf.rs)