Nejmara mama želi da izbavi iz PSŽ-a i pošalje u Real!

Tretman navijača prema mladom fudbaleru glavni je uzrok nezadovoljstva Brazilca i njegove porodice

Majka slavnog fudbalera Nadin, želi najbolje svom sinu Nejmaru pa će tako dati sve od sebe kako bi njen mezimac zaigrao za Real Madrid.

>>>Mbape na prodaju ali za milijardu evra!

Kako prenosi magazin ABC, jedan od glavnih argumenata koji govore u prilog Nejmarovog transfera je njegovar rođena majka kojoj se ni malo ne dopada tretman navijača prema fudbalskom superstaru.

- Moj sin je napravio rizičan potez kada je ostavio klub poput Barselone i potpisao za tim poput PSŽ-a, koji se tek bori da bude među najvećima u Evropi. Ne razumem zašto navijači imaju problem sa njegovim penalima. Takođe, on nije zadovoljan tretmanom koji ima od strane predsednika Nasera Al Kalaifija.

Njen stav je, prenosi As, da želi da svog sina izbavi iz Pariza što je pre moguće, jer on neće izdržati još godinu dana u Francuskoj. Idealno rešenje bio bi Madrid.

- Došao je ovde da učini PSŽ još većim klubom, a prošao je kroz sve ovo. U Realu ga žele, što su mu više puta i navijači stavili do znanja.

Tvrdnje da bi moglo doći do transfera, potkrepljuje i odličan odnos koji Brazilac ima sa Ramosom, Kristijanom Ronaldom, Marselom i Kazemirom, koji su istakli da Nejmar želi da zaigra za Kraljevski klub.

(Telegraf.rs)