Dejan Stanković iz Telegrafa poslao poruku Orlovima, setio se suza protiv Australije i otkrio kako bi Murinjo vodio Srbiju! (VIDEO)

Emocije su navirale kako su se iza Dekija na ekranu pojavljivale fotografije iz slavnih dana

Legenda srpskog fudbala Dejan Stanković bio je gost u studiju Telegrafa uoči mundijalske groznice, a reči je bilo o svemu iz bogate karijere našeg asa koji je obeležio eru u srpskom i italijanskom fudbalu.

On će biti uz reprezentativce na Mundijalu protiv Kostarike, ali i tokom pripremnog perioda, u tandemu sa Sašom Ilićem.

- Cela je nacija reprezentacija, ja stvarno u to verujem. Kad je krenulo ovo da se stvara, posle prve utakmice u kvalifikacijama rekao sam da 99 posto idemo na Mundijal.

- Nisam onaj koji će da kaže, 'verujem, daj idemo svi, 'ajde da izginemo'. Ne, hajde da napravimo nešto. Hajde da ih zaštitimo, da im ne sudimo previše i prerano. Hajde da prođe Svetsko, pa ćemo da sudimo.

Deki je otkrio i kako bi tim Orlova izgledao kada bi selektor bio Žoze Murinjo, zašto je odustao od trenerske karijere, kako je nastao čuveni Zvezdin "vozić" u derbiju, šta bi sve menjao za reprizu čuvenog susreta sa Australijom na Mundijalu 2010.

Iskreno je govorio o tome zašto smatra dobrim da se status "Zvezdine zvezde" ne dodeljuje nikome, a bilo je reči i o Dekijevom kampu za dečake koji tek hoće da naprave velike fudbalske korake.

(Telegraf.rs)