Poznato je ko prenosi mečeve Partizana protiv Rudara!

Javni servis nije otkupio prava za drugi meč

Prvo evropsko gostovanje Partizana u novoj sezoni možda nije toliko atraktivno, ali su se crno-beli potrudili da svojim pristalicama, onima koji ne budu u mogućnosti da otputuju u Nikšić ili, pak, dođu u Humsku na revanš, omoguće direktne TV prenose mečeva sa Rudarom.

Tako će navijači već u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope imati prilike da se uvere u mogućnosti reorganizovanog tima osvajača Kupa Srbije.

Utakmicu, koja se igra narednog četvrtka od 20.15 časova u pomenutom crnogorskom gradu, prenosiće uživo Javni servis Srbije RTS, u saradnji sa nekom od tamošnjih televizija, koja će realizovati prenos, potvrđeno je “Telegraf.rs” iz Humske.

>>> Englezi sude Partizanu prvi meč protiv Rudara, u revanšu pravdu dele Italijani

Što se tiče revanša, koji se igra 19. jula u Beogradu, doći će do promene, pošto Javni servis nije otkupio prava na tu utakmicu.

Crno-beli su o ipak dogovorili sa drugim partnerom i obezbedili direktnu sliku sa svog stadiona. Prenos će realizovati Arena sport, na jednom od svojih kanala, takođe je potvrđeno našem portalu sa pomenute sportske televizije.

(Z. I.)