Muslin se vraća na mesto uspeha?

Bivši srpski selektor u pregovorima da preuzme bugarski Levski kojeg je svojevremeno vodio do "duple krune"

Višemesečni predah od fudbala mogao bi uskoro biti završen za Slavoljuba Muslina, bivšeg selektora Srbije, koji je, prema pisanju medija u Bugarskoj, jedan od glavnih kandidata za novog trenera Levskog.

Klub iz Sofije smenio je u sredu Italijana Delija Rosija, dan posle posle eliminacije "sinjih" već u prvoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope od Vaduca, a iskusni Muslin je jedna od opcija da ga zameni.

Levski je inače samo jedan u dugom nizu klubova u kojima je Muslin radio tokom karijere, bilo je to u sezoni 2002/2003, kada je predvodio tim do "duple krune", ali kako nije bio ni blizu da ponovi isti uspeh naredne sezone, dobio je otkaz i pre nego što je završena.

Bugarska agencija BTA je inače prenela informaciju da je Muslin kandidat za novog trenera Levskog.

U tekstu se navodi da je iskusni trener već obavio razgovor sa čelnicima sofijskog kluba, ne navode se detalji niti epilog istog, tek, očekuje se da će se više toga znati u narednim danima.

Muslin nije i jedini kandidat Levskog, pominje se čak i njegov nekadašnji asistent Aleksandar Janković, još dvojica stranih trenera, ali i Bugarin Jasen Petrov.

(Telegraf.rs)