"Neka Zvezda sad osvoji titulu, ako ih nije sramota": Đukić uz osmeh otkrio novi detalj o čuvenoj izjavi Lole Smiljanića posle derbija (VIDEO)

Kako se pojavila informacija da se Milan Smiljanić vraća u Humsku, svi su se odmah prisetili njegove izjave posle 128. Večitog derbija

Miroslav Đukić je na konferenciji za medije pred Partizanovo gostovanje u Surdulici pričao i o dolasku Milana Smiljanića u Humsku, koji još nije zvanično potvrđen, ali je prema informacijama Telegrafa sve dogovoreno.

Zanimljivo je da je Đukić i u prvom mandatu u Partizanu bio trener Smiljanića, a upravo je tada pred njim na konferenciji posle 128. Večitog derbija, kada je Partizan na Marakani slavio sa 4:2 viđena burna izjava popularnog "Lole", kada je izjavio da su zaključali Marakanu i da Zvezdu treba da bude sramota ako osvoji titulu posle tog poraza.

Portparolka Partizana Biljana Obradović upitala ga je da li se seća te izjave, koja je počela ponovo da kruži društvenim mrežama, nakon informacije da se Smiljanić vraća u Humsku i izmamila je osmeh na licu trenera Partizana.

- Da, kako se ne sećam. Ja sam ga ispod stola smirivao da ne daje takve izjave, ali Lola je Lola. Sigurno da je bio mlad, ushitren, sada je to jedan mirniji, odmereniji i iskusniji Lola - rekao je Đukić uz osmeh.

Prisetite se i izjave Milana Smiljanića posle 128. derbija:

- Mislim da smo zatvorili ovaj stadion. Pokazali smo ko smo i šta smo, da imamo karakter i srce, koje smo ostavili na terenu. Crvena zvezda neka osvoji titulu ako hoće, ako ih nije sramota, naravno - rekao je na konferenciji za medije posle meča Milan Smiljanić, dok je Đukić pokušao ispod stola da ga smiri udaranjem nogom, a pokušao je isto i Žarko Lazetić.

Ubrzo je upitan "Zašto Zvezdu treba da bude sramota ako osvoji titulu", a Smiljanić je kao iz topa odgovorio.

- Zato što je trebalo da bude 0:9! 2:4, velika sreća za Zvezdu... Ne sećam se da je iko ovde ovako ponizio Zvezdu - rekao je tada Smiljanić, koji je ušao u žestoku raspravu sa jednim novinarom.

VIDEO: Od frakcije do frakcije: Igrači Partizana pozdravili navijače posle utakmice

(Telegraf.rs)