Sumu su Slovaci čekali tri sezone da proradi: Izjava bivšeg saigrača Partizanovog najskupljeg pojačanja još više će baciti u očaj Grobare

Aleksandar Čavrić se seća da ni u Slovanu omaleni vezni igrač nije imao start iz snova

"Kada će proraditi Suma?", bilo je, do nekog vremena, pitanje koje su sebi postavljali navijači Partizana, sa akcentom na "bilo je", pošto se više i ne pitaju, jasno im je da taj dan, možda, neće ni dočekati.

Preskupo plaćeni fudbaler još uvek čeka da se u pravom svetlu pokaže navijačima, ide to veoma sporo, a Partizan posrće, što dodatno pojačava nervozu navijača i pritisak na momka na čija se nejaka pleća svalila velika odgovornost za neubedljive igre ekipe.

>>> Juventus je ovog leta Realu uzeo Ronalda, ali on neće igrati u večerašnjem meču u SAD-u (23.55). Kvota da će na meču evropskih giganata pasti tri i više golova (3+) je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Real Madrid - Juventus.

U međuvremenu, iz Slovačke se javio Aleksandar Čavrić, bivši igrač OFK Beograda, trenutno u Slovanu, koji se seća da je Suma imao sličan period adaptacije i u Slovačkoj, kao i u Partizanu.

Srpski fudbaler je delio svlačionicu sa Sumom kada je ovome stigao poziv da pređe u Partizan.

- Kad je dobio poziv iz Humske rekao sam mu da je Zvezda veći i bolji klub. Crno-beli su bili šampoioni i otišao je kod njih - izjavio je za Sportski Žurnal Čavrić.

Kvalitet Sume nije sporan, ali nikako da dođe do izražaja, da ispliva...

- Igrač je poteza, i Slovaci su ga čekali do treće sezone ugovora da proradi. Čini mi se da ga sputava pritisak, ovde su očekivanja od njega bila manja, u Beogradu se nije izborio.

VIDEO: Poslušjate Suminu izjavu psole utakmice u Litvaniji sa Trakaijem

(Telegraf.rs)