Partizan mora uvek da ide na pobedu, ali u ovom trenutku bi i remi značio: Mirković optimista pred duel u Danskoj! (VIDEO)

Trener crno-belih veruje da bi jedna dobra utakmica podigla tim iz sivila u kome se našao

Fudbaleri Partizana, sa novim trenerom Zoranom Mirkovićem, pokušaće da iznenade Nordsjeland u Danskoj i tako trasiraju put ka 4. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Utakmica je na programu u četvrtak od 19.45 (Sport klub), crno-beli su već danas na aerodromu, a trener Mirković imao je samo dva dana da pripremi tim.

>>> Partizan sutra igra prvi meč pod komandom Bate Mirkovića. Kvota da će slaviti u Danskoj je čak 2,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Nordsjeland - Partizan.

- Vremena je malo, ritam utakmica četvrtak - nedelja, nije moguće raditi nešto više od detalja. Idemo na put bez Sume, Tošića i Cucina. Igramo protiv jedne dobre ekipe, mlade poletne, igraju brz fudbal. Igra se na veštačkoj travi. Imaćemo težak zadatak, ali mislim da smo spremni i treba nam jedna dobra utakmica da bismo se konsolidovali - kaže Mirković.

Na pitanje koji rezultat bi bio zadovoljavajući za Partizan, strateg crno - belih odgovara:

- Partizan mora da ide na pobedu, sada da kalkulišem da li bi nam odgovovarao nerešen rezultat, sada u ovoj situaciji verovatno da - dodao je on.

Usledilo je pitanje o Dancima i tom da li su ih skenirali dobro

- Gledali smo četiri utakmice prethodne izuzetno brzi agresivni opasni u kontranapadima. Mi možemo da se suprostavimo dobrom postavkom i isto trkom i brzinom - objasnio je trener Partizana.

VIDEO: Goran Zakarić novo pojačanje Partizana

(Z. Ivković)