Jokana čeka veliki posao: Milivojević slavio protiv Mitrovića, naš trener vodio istorijski meč! (VIDEO)

Moraće drugi put Jokan da napadne bodove, sada je izgubio od Kristal Palasa sa 2:0!

Fudbaleri Fulama nisu uspeli da obraduju navijače na svom prvom premijerligaškom meču po povratku u elitni rang!

Sjajan je bio takmac Fulam ekipi Kristal Palasa, ali je bilo jasno da Slavišu Jokanovića, inače prvog srpskog stručnjaka koji vodi tim u Premijer ligi, čeka veliki posao na uigravanju pojačanja.

Veliki posao je Fulam napravio u prelaznom reku i tek treba uigrati ekipu, voljni momenat nije bio sporan, ali je Kristal Palas svoje iskustvo iskoristio za prvi startni ceo plen.

Jokanović je krenuo u meč sa Sesenjonom, Mitrovićem i Širleom, viđen je pravi ostrvsi duel pun trkačkog fudbala i žestokog nadigravanja, u kom se Palas bolje snašao.

Imao je i Mitrović prilike da donese vođstvo timu na Krejven Kotidžu, ali je Šlup iskoristio malu uspavanost odbrambene linije u 41. minutu.

Dugo je čak čekao loptu Van Anholta u prostor, i sa leve strane je skoro iz mrtvog ugla poslao loptu tik pod prečku, iznenadivši golmana Fabrisija.

U nastavku je Palas znalački čuvao prednost i dočekao pravi trenutak za kontru u kojoj je ponovo podbacila odbrana Fulama, Zaha je samo rutinski obišao golmana i gurnuo loptu u mrežu.

Sa druge strane, Čelsi je imao rutinirani start protiv Hadersfilda na gostovanju, bilo je 3:0 uz golove Kantea, Žoržinja i Pedra, dok je Votford nadigrao Brajton sa 2:0.

Identičan je bio i rezultat meča Bornmut - Kardif, u kom su strelci za domaći tim bili Frejzer i Vilson.

VIDEO - Nemanja Matić pokazao seksi izdefinisano telo sa nula posto masti

(Telegraf.rs)