Hendikep za Partizan: Napadač crno-belih zbog povrede propušta meč sa Dancima!

Na minulom meču Superlige sa Zemunom Ožegović je dobio žestok udarac, usled čega će morati da miruje nekoliko dana

Dva dana je ostalo do revanš meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Partizana i Nordsjelanda (Humska, četvrtak 20.30 časova), a stručni štab crno-belih imaće za taj meč samo dva napadača na raspolaganju.

Iz konkurencije za duel sa Dancima ispao je Ognjen Ožegović, koji se povredio na minulom prvenstvenom meču sa Zemunom i neće moći da pomogne sagračima.

>>> Videoton Marka Nikolića posle 1:1 u Švedskoj ima sjajnu šansu da obezbedi sigurno učešće u grupama Lige Evrope. Kvota na keca u Mađarskoj je čak 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Videoton - Malme.

Ožegović je u Gornjoj varoši počeo utakmicu od prvog minuta i okončao je bez vidljivih posledica, međutim, tokom igre je dobio žestok udarac u butni mišić, usled čega se stvorio hematom.

Fudbaler je posle utakmice počeo da oseća bolove, pa je podvrgnut pregledu, koji je pokazao da postoji problem i da će morati da miruje nekoliko dana, samim tim i da preskoči duel sa danskim klubom.

Istina, Ožegović nije prvi izbor struke, jer su u prethodnom periodu, a i po dolasku Zorana Mirkovića na mesto šefa struke, prednost imali Rikardo Gomeš i oporavljeni Nemanja Nikolić. Ali je često dobijao priliku sa klupe i bio značajan u rotaciji.

Ovoga puta trener Mirković će morati da se osloni na druge snage za Nordsjeland, ukoliko to, naravno, bude bilo potrebno.

(Z. Ivković)