Zvezda čeka Čukarički, Partizan u Šapcu

Ovog vikenda na programu je 6. kolo fudbalske Superlige Srbije

Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Crvene zvezde u 6. kolu Superlige Srbije dočekaće Čukarički, dok će Partizan gostovati Mačvi iz Šapca.

Između dva evropska izazova i borbe za grupnu fazu Lige šampiona i Lige Evrope, večiti rivali će, gotovo izvesno u "šarenim" timovima tražiti nove bodove na domaćoj sceni i dodatni vetar u leđa pred put u Salcburg i Istanbul.

Salcburg će Zvezdi sigurno biti u glavi, ali Vladan Milojević ima dovoljno igrača na raspolaganju da može da kombinuje protiv Čukaričkog. Kvota na pobedu Zvezde bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Čukarički.

Od ostalih mečeva izdvajaju se dueli Radničkog iz Niša i Napretka, odnosno gradski derbi u Novom Sadu, gde debitant u elitnom društvu Proleter dočekuje Vojvodinu.

Srpska kolonija iz Ajntrahta (Jović, Gaćinović, Kostić) gostuje Frajburgu, a kvota da će ga savladati je 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Frajburg - Ajntraht.

Raspored 6. kola Superlige Srbije:

Petak

Proleter - Vojvodina 0:1

Subota:

Bačka - Radnik 20.00

Rad - Mladost Lučani 20.00

Radnički Niš - Napredak 20.00

Crvena zvezda - Čukarički 20.30

Nedelja: Mačva - Partizan 19.30

Dinamo Vranje - Zemun 20.00

Voždovac - Spartak 20.00

Tabela: Crvena zvezda 12 (-1), Radnički Niš 12, Čukarički 11, Mladost Lučani 11, Proleter 7, Partizan 7 (-1), Mačva 7, Vojvodina 6, Voždovac 6, Rad 6 (-1), Radnik 6, Napredak 5 (-1), Bačka 5, Spartak 3, Zemun 2, Dinamo Vranje 0.

VIDEO: Delije okupirale blagajnu u Salzburgu, čekanje za kartu i preko dva sata

(Telegraf.rs)