Zavirite na poslednji trening Zvezde pred Salcburg: Vreme je da se Radonjić oprosti u velikom stilu (VIDEO)

Radonjić je prednjačio u dobrom raspoloženju, iako je iza njega period u kom se najviše govoril o transferu - deluje da je stručni štab odlično obavio zadatak u pripremi igrača za utakmicu sezone

Fudbaleri Crvene zvezde obavili su poslednji trening pred meč odluke u borbi za Ligu šampiona!

Vladan Milojević je u svom stilu odmereno najavio susret sa Salcburgom skrivajući karte, što je i morao da učini s obzirom na povredu napadača Nikole Stojiljkovića, koji je izneo veliki teret prvog meča iako je imao više defanzivnih zadataka.

Za razliku od prethodnog duela sa Trnavom na katastrofalnom terenu, ovaj put su fudbaleri crveno-belih imali savršene uslove da se pripreme za ispit, a kada se tribine popune, imaće identičan ambijent s obzirom na sličnost objekata.

U ostrvskom stilu sa strmim tribinama tik uz teren, stadion će i Delijama delovati idealno za okršaj sa austrijskom ekipom, a valja istaći i nešto manje dimenzije terena u odnosu na "Rajko Mitić", što će sigurno više odgovarati Zvezdinoj taktici.

Ipak, s obzirom na otvorenost treninga samo u uvodnih 15 minuta, nije bilo moguće dokučiti namere Milojevića u predstojećoj utakmici.

Uz aplauze prijatelja kluba, legendi Vladimira Petrovića Pižona, Kuleta Aćimovića i ostalih, crveno-beli su istrčali dok su Milojević i Kosanović na centru terena nadzirali ekipu i kovali plan za utakmicu koja će u sredu početi od 21.00.

Nakon istrčavanja i istezanja, igrači su se zagrevali kratkim pasovima, Nemanja Radonjić je, ne pokazujući raspoloženje momka koji je već mislima u Marseju, svaki trenutak koristio za rolanje i improvizacije sa loptom, što će pokušati da "proda" i u sredu - u Beogradu za to i nije imao mnogo prilika kao žrtva taktike.

Tek kada se trening zahuktao, čak su i austrijski redari i službenici bili krajnje disciplinovano nastrojeni, pa su zatvorili vrata koja dele Medija centar i tribine - na Milojeviću je da otvori vrata Lige šampiona bez klasičnog špica, što bi bio svojevrstan podvig!

VIDEO - Vladan Milojević najavio napad na Ligu šampiona, a jedno pitanje austrijskih navijača ga je nasmejalo

(Od spec. izveštača iz Salcburga, Bojana Vinulovića)