Ko je Kinez koji je u dresu Teleoptika igrao protiv Partizana? Trener Zemunaca objasnio!

Mladi defanzivac stigao među “optičare” na preporuku legende kluba Dževada Prekazija, odigrao slabo kontrolni duel, no, imaće još prilika za dokazivanje

Kineski internacionalac - Jang Sung (18), koji se minulog vikenda na volšeban način pojavio u sastavu Teleoptika, a u prijateljskom me;u sa Partizanom, nalazi se zapravo na probi među “optičarima”.

Samo dan ranije mladi fudbaler je stigao u sportski centar crno-belih u Zemunu, posle dugog putovanja iz domovine, ali ga je trener filijale kluba iz Humske Milan Ristić odmah “gurnuo u vatru”, ne bi li, za početak, dobio one osnovne informacije o igraču i njegovim eventualnim mogućnostima.

Sung je u Teleoptik stigao na preporuku legende Partizana – Dževada Prekazija, igra na poziciji levog beka, koja mu je primarna, ali može da odgovori na mestu levog krila, po potrebi. Radi se oveo mladom fudbaleru, koji je minule godine igrao u Omladinskoj ligi Portugalije.

Svedoci kažu da nije ostavio Bog zna kakav utisak na “vatrenom krštenju”, ali trener Teleoptika Milan Ristić kaže da je to posledica veoma dugog putovanja, ali i činjenice da Sung nije dovoljno fizički spreman,

- Sung je dan ranije stigao kod mene u Teleoptik i uvrstio sam ga u tim dan kasnije, u kontrolnoj utakmici protiv Partizana. Zamenjen je posle nešto više od pola časa igre, jer se vidi da je umoran i da možda baš i nije u najboljoj kondiciji. Nekakav prvi utisak je da ima sasvim solidnu tehniku, ali je za neki konkretniji utisak potrebno još vremena – kaže trener Teleoptika Milan Ristić za Telegraf.

Koliko dugo će Sung imati priliku da se dokazuje?

- Biće sa nama bar još tri sedmice. Taman da malo dobije na snazi i da vidimo šta zaista može. Radi se o mladom fudbaleru, koji je prošle godine igrao u Portugaliji i želimo da vidimo kakve su mu mogućnosti i boljim okolnostima nego što su bile minule subote. Tek posle toga ćemo izvući zaključke i odlučiti da li Sung ima potreban kvalitet za naš klub – jasan je Milan Ristić.

Znate već da Stevan Jovetić ne igra, ali ipak je ovde Crna Gora favorit sa kvotom 1,40. Pogledaje i ostale MOZZART kvote za utakmicu Crne Gore i Litvanije.

Jesu Portugalci bez Kristijana Ronalda, ali Italija Roberta Mančinija nikoga nije impresionirala, se pobeda Azura plaća kvotom 3,50. Pogledajte i druge kvote MOZZART kladionica za meč Portugalije i Italije

(Z. Ivković)