Maksimović prozvao bivšeg trenera i najavio dolazak na Marakanu: Hvala Anćelotiju, idemo na pobedu protiv Zvezde!

Bivši igrač Zvezde nada se trijumfu na startu LŠ

Nikola Maksimović dobio je nadu da će biti važan šraf Napolija kod Karla Anćelotija, pošto je odigrao ceo meč protiv Fjorentine.

Napoli je pobedio sa 1:0, a Maksimović nije imao mnogo posla jer su se rivali potpuno zatvorili.

Ipak, ostavio je dobar utisak i nada se većoj šansi nego kod prethodnika Mauricija Sarija.

- Zaslužili smo pobedu s obzirom na šanse koje smo stvorili i posed lopte. Jako je bitno i što nismo primili gol s obzirom da smo u poslednja tri meča primili šest. A nije bilo lako jer smo igrali protiv Fiorentine koja je imala dve pobede u nizu i igra dobar fudbal. Ipak, dobro smo se pripremili - rekao je bivši defanzivac Zvezde, koji je posebne reči imao za trenera Karla Anćelotija.

- Hvala treneru što mi je dao šansu da igram. Dugo sam čekao… Mislim da sam poslednji meč za Napoli odgrao pre osam ili devet meseci protiv Fajenorda u Ligi šampiona. Mister je zadovolan kako radim i rekao mi je samo da nastavim tako i da ću dobijati šansu. Koliko, zavisi od mene… On je drugačiji trener od prethodnog jer koristi više igrača, što je bitno za tim kakav je Napoli. Kod njega svi dobiju šansu, a onda je sve na tebi da li ćeš je iskoristiti.

Ovim potezom je Anćeloti bacio navijače Zvezde u rebus - hoće li startovati Maksimović u utorak od 21.00 na stadionu "Rajko Mitić"?

- Poznajem dobro Zvezdu. Proveo sam godinu i po dana u Crvenoj zvezdi, to je klub za koji navijam od malih nogu. Pripreme za taj meč počinjemo već sutra, atmosfera je dobra i idemo na prvu pobedu u Ligi šampiona. Jako je važno pobediti u prvoj utakmici, jer ako krene loše, onda će sve u nastavku biti mnogo teže. Očekuje nas vatrena atmosfera, slična onoj u Napulju, stadion će biti pun… Ali, favoriti smo.

VIDEO - Marakana se sređuje i ulepšava za Ligu šampiona

(Telegraf.rs)

Teme