Zvezda igra tri utakmice za sedam dana, a potom putuje na meč sa PSŽ-om!

Paklen ritam za izabranike Vladana Milojevića

Počevši od večitog derbija protiv Partizana u nedelju (Arena Sport 1, 19.00), pred fudbalerima Crvene zvezde se nalazi paklen raspored utakmica! Ukupno tri za sedam dana, a potom i put u Pariz na meč Lige šampiona!

Crveno-beli su na svom zvaničnom sajtu objavili satnicu naredne tri utakmice u Super ligi, a posle večitog derbija izabranike Vladana Milojevića očekuje još jedno gostovanje i meč kod kuće.

Zvezda će u sredu 26. septembra gostovati Napretku u odloženom meču petog kola domaćeg prvenstva. Taj duel na programu je od 18:30.

Nakon toga će Zvezda dočekati Mladost u okviru 10. kola Superlige. Duel sa ekipom iz Lučana zakazan je za subotu, 29. septembar, od 20:30.

Posle obaveza u SL, crveno-beli će u utorak 2. oktobra otputovati u Pariz na meč LŠ sa Pari Sen Žermenom. Duel protiv renomiranog protivnika u okviru 2. kola grupe C je na programu 3. oktobra od 18.55 minuta.

Podsetimo i to da Zvezda posle sedam prvenstvenih utakmica ima maksimalan učinak, odnosno 21 osvojen bod i gol-razliku 22:3. Što se tiče LŠ, nedavno su osvojili prvi bod protiv Napolija.

(Telegraf.rs)