Neviđen potez u Humskoj: Partizan svojim fudbalerima isplatio premije za pobedu u derbiju!

Čelnici kluba smatraju da su igrači ispinili zacrtano, a da je viša sila uticala na rezultat, pa su igrači nagrađeni za trud i zalaganje na 158. večitom derbiju

Iako su remizirali sa najvećim rivalom u 158. večitom derbiju, posle sporne odluke i priznatog gola sudije iza gola Nenada Đokića i glavnog arbitra Danila Grujića, u Partizanu smatraju da je ekipa žestoko oštećena i da je zaslužila pobedu, pa su prvotimci nagrađeni, saznaje Telegraf!

Fudbalerima crno-belih su obećane premije pre utakmice sa Crvenom zvezdom, kako bi bili motivisani da daju maksimum na terenu i ostvare pobedu, ali kako je diskutabilni detalj iz 73. minuta pokvario slavlje, delovalo je da od nagrade neće biti ništa.

Ipak, čelnici Partizana su dan nakon derbija održali sastanak u jutarnjim časovima i odlučili da, posle svega što se desilo, a prezadovoljni izdanjem fudbalera i vođenjem utakmice od strane Zorana Mirkovića, smtarajući ih moralnim pobednicima, isplate obećane premije igračima i tako ih nagrade za veliki trud i odlično izdanje tokom svih 90 minuta derbija.

VIDEO: Vladimir Stojković: Sutra se odričem srpskog pasoša

VIDEO: Stojković poručio posle derbija: Ne može se protiv više sile

VIDEO: Brutalna tuča na derbiju! Delije se tukle sa Rusima pred igračima Zvezde!

VIDEO: Pogledajte reakciju Stojkovića kada su mu redari pokazali gol tokom derbija

VIDEO: Borjan slavi sa Delijama posle gola Zvezde

VIDEO: Grobari gađali sudije uz uzvike "Lopovi, lopovi"

(Z. I.)