Vučelić odgovorio Zvezdi: ''Partizanov vesnik'' nije glasilo Partizana, sramotne izjave Mrkele!

Prvi čovek crno-belih komentarisao ranije izjave sa Marakane

Osim u ''Partizanovom vesniku'', odmah posle večitog derbija, predsednik Partizana Milorad Vučelić nije se oglašavao u javnosti vezano za sve što se dešavalo na prethodnom 158. duelu crno-belih i Crvene zvezde.

U razgovoru za Večernje novosti, Vučelić je odgovorio na saopštenje predsednika Zvezde Svetozara Mijailovića.

>>> Partizan bi u Kupu protiv Kolubare trebalo da ima lak posao, a kvota na Duplu pobedu (pobeda i u prvom i u drugom delu) je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kolubara - Partizan.

- Ništa Partizan ne spinuje. Naveden je primer ''Partizanovog vesnika'', a svi smo svedoci, ne spinovanja, nego stampeda protiv Partizana. To je najotvorenija moguća propaganda koja se nastavlja i posle derbija. ''Partizanov vesnik'' nije glasilo Partizana, već privatna varijanta slobode medija o kojoj se govori - rekao je Vučelić i nastavio:

- Cilj svega ovoga je da se prikrije apsolutna dominacija Partizana u derbiju i da je Zvezda potučena do nogu u svim elementima fudbalske igre. Svega ovoga ne bi bilo da nije bilo onog gola iz auta u 153. večitom derbiju. Možda bi ovaj gol sada bio manje sporan.

Dotakao se Vučelić i izjave sportskog direktora crveno-belih Mitra Mrkele. Podsetimo, Mrkela je odmah posle derbija prokomentarisao izjavu Vladimira Stojkovića i istakao da je ''takvo ponašanje za lečenje''.

- Mrkelina izjava je sramotna. Niko se nije ogradio od toga. Ukazivanje da je neko umobolan,d a ide kod psihijatra, na terapiju, otvarati mu karton je zaista...Možda on ima takvo iskustvo, pa to predlaže - istakao je prvi čovek crno-belih.

(Telegraf.rs)