Francuzi deportovali navijače Zvezde iz Pariza: Delije imaju apel za sve koji dolaze u Francusku da bodre klub!

Na sebi su imali obeležja crveno-belih i nisu prošli carinsku kontrolu

Navijači Zvezde upozoreni su od strane PSŽ-a, da postoji mogućnost da ne uđu na stadion, čak i ako imaju kupljene ulaznice, ukoliko dođu na Park prinčeva sa obeležjem.

Ali, Francuzi su još rigorozniji, pa neke nisu ni pustili da uđu u zemlju, pošto je carisnka kontrola u Parizu vratlila trojicu Delija, koji su imali navijačka obeležja kod sebe.

Reporter Telegrafa iz Pariza razgovarao je sa Delijama koji su doputovali u prestonicu Franucske i oni su savetovali sve navijače crveno-belih da se ponašaju kao da su turistički u Parizu, kako ih carinska kontrola ne bi vratila za Srbiju.

- Trojicu navijača Zvezde su sa aerodroma vratili u Boegrad. Imali su obeležja i dresove na sebi i nisu prošli carinsku kontrolu u Parizu, tako da apelujemo na sve koji dolaze da je možda pametnije da kažu da dolaze turistički, a da ostave obeležja u kofere dok ne uđu u Francusku. Ekipi koja je bila s nama su trazili da pokažu po 250 evra po danu u kešu i rezervaciju smeštaja da bi ih pustili - poručili su navijači Zvezde iz Pariza.

Inače, navijači Zvezde su još noć pre utakmice prošetali centrom Pariza, gde su odjekivale pesme crveno-belih od strane oko 150 članova prve ekipe Delija.

>>> Lekip nahvalio Zvezdu, a onda se izblamirao kod imena u startnoj postavi za PSŽ: Muslin Francuzima otkrio taktiku Milojevića (FOTO)

VIDEO: Park prinčeva, stadion na kom Zvezdu čekaju najveće svetski asovi

VIDEO: Milojević odgovorio na otkrivenu taktiku trenera PSŽ- a

VIDEO: Vujadin Savić priželjkuje najjači sastav PSŽ-a

VIDEO: Milojević branio Delije pred novinarima iz Francuske

Zvezda u gostima kod pariskih vanzemaljaca - sve osim ubedljivog poraza bio bi uspeh, a kvota da šampion Srbije neće primiti više od dva gola (tm1 0-2) je 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč PSŽ - Crvena zvezda.

Kvota da će Zvezda u Grupi C osvojiti ukupno više od 2,5 boda iznosi 2,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijal „Zvezda u Ligi šampiona“.

Posle remija u Beogradu Napoli želi pobedu protiv Liverpula, i kvota na takav ishod je 3,25, dok pobeda Engleza „plaća“ 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli - Liverpul.

Barsa je tri meča zaredom bez pobede (Đirona, Leganes, Bilbao), što se veoma retko dešava. Večeras gostuje Totenhemu, a kvota na dvojku je 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Totenhem - Barselona.

(S. J.)