S kim je to, dođavola, do sada Zvezda igrala? Komentar francuskog novinara izazvao pravi "rat" Delija i Grobara!

Bila je potrebna samo "iskra" da "zapali" ionako zategnute odnose na relaciji navijača "večitih"

Totalno inferioran odnos i težak poraz Zvezde naspram Pari Sen Žermena mogao se očekivati, mada bilo je onih koji su verovali da srpski prvak može pružiti jači otpor super favoritu kakav je tim "svetaca".

>>> Degeneka iznerviralo jedno pitanje: Jel mislite da je to lako? Moglo je da bude 5:0 za nas... (VIDEO)

Jedan od takvih je francuski novinar Met Spiro čiji je komentar o Zvezdi izazvao pravi "tviter rat" navijača beogradskih "večitih rivala".

- Crvena zvezda je neporažena 34 utakmice pre večerašnjeg meča, s kim je to, dođavola, do sada igrala??? - napisao je Met, ne sluteći da je time prizvao već dobro poznatu "Superliga/sudije/Tole/FSS" retoriku na relaciji tvrdokornih pristalica obe strane.

Prvi mu je odgovorio jedan navijač Partizana, ponudio mu svoje viđenje situacije u srpskom fudbalu.

- Crvena zvezda je tim koji igra "14 na 11" utakmice u Superligi. Ima toliku pomoć sudijske organizacije, samo pogledajte njihove utakmice u domaćem šampionatu: ako ne mogu da daju gol, tu je sudija koji svira penal.

"Reternirao" je navijač Zvezde porukom "provokatoru": "Maši Toletovim barjakom malo, možda te prođe tuga".

Bio je to samo početak navijačkog "ping - ponga" u koji se uključilo još nekolicina navijača Zvezde i Partizana, pa je francuski novinar mogao na svojoj "lajni" da se uveri i delom da oseti dobro poznato rivalstvo najvećih beogradskih rivala.

(Telegraf.rs)