Radonjića opet kritikuju, trener gubi strpljenje: Garsija poručio Srbinu da mora brže da uči

Bivši igrač Zvezde upisao još jednu bledu partiju za Olimpik

Nije dobro krenula francuska odiseja po Nemanju Radonjića, ne ide ni njemu, ni njegovom novom klubu, koji nikao da se stabilizuje i krene u seriju pobeda.

>>> Treneru Marselja su bile dovoljne dve reči da opiše veliku grešku Nemanje Radonjića u Ligi Evrope (VIDEO)

Umesto toga, dešava se sve suprotno, poraz do poraza, u četvrtak uveče i frustrirajući remi u Ligi Evrope (2:2) sa Apolonom u Limasolu, i to posle vođstva od 2:0.

Domaći tim je golom u nadoknadi vremena bacio u očaj trenera Marselja Rudija Garsiju koji se nije libio da na konferenciji posle duela "uperi prst" krivice u pojedine njegove fudbalere.

Na udaru su bili Radonjić i Hrvat Ćaleta-Car.

- Moramo da prestanemo da primamo ovakve golove, postaje neprijatno već. Igrači moraju početi da preuzimaju odgovornost, pogotovo ovi koji su došli, Duje i Nemanja, neke stvari moraju brže da uče. Plaćamo ceh kasnim dolascima - rekao je Garsija.

Radonjić je trpeo kritike, doduše više od navijača, i posle prvog kola kada je kumovao pobedničkom golu Ajntrahta u završnici utakmice.

Garsija ga je tada hrabrio, ali polako i njega izdaje strpljenje za igre bivšeg igrača Zvezde.

Junajted je u nokdaunu, Murinjo pred otkazom, ali deluje da je Njukasl idealan rival da se krene s pobedama. Kvota na keca na Old Trafordu je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajed - Njukasl.

Juve je perfektan u Seriji A (sedam od sedam), a kvota da će tako i nastaviti u Udinama, i to bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Udineze - Juventus

VIDEO: Munja najavila ulazak Radonjića na trening reprezentacije Srbije

(Telegraf.rs)