Jovana iz Zvezde je pobedila je rak, a sada je pokazala koliko veliko srce ima!

Golman ŽFK Crvena zvezda sa prijateljima organizuje humanitarni meč za prikupljanje pomoći za lečenje Isidore Pavlović, koja ima kancer

Jovana Jole Leposavić, golman ŽFK Crvena zvezda, posle najveće pobede i dobijene životne bitke, nastavlja da pomaže drugima. Sa prijateljima organizuje humanitarnu utakmicu koja će biti održana 19. oktobra, sa početkom u 21 sat, na terenu SC Gladijator u Kneževcu - opština Rakovica.

Prihod koji bude prikupljen od utakmice ide za lečenje Isidore Pavlović, rođene 1993. godine, inače obolele od kancera. Isidora treba u decembru da nastavi lečenje u Nemačkoj.

Utakmica je revijalnog karaktera i svi koji su u mogućnosti, mogu da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji.

Igraće fudbalerke Zvezdinog B tima, najverovatnije protiv pripadnika MUP-a, pošto je Isidora ćerka policijskog službenika. Ulaznice neće biti u prodaji, već će na ulazu biti kutija i cena ulaska na utakmicu je 500 dinara, a ko je u prilici može da priloži i veću sumu.

Podsetimo, Jovana je veliki borac i vrlo plemenita devojka. I sama je vodila životnu bitku sa karcinomom i posle najbitnije pobede nastavila je sa misijom da pomaže deci kojoj je pomoć neophodna.

(Telegraf.rs)