Brih je ojadio Srbiju na Mundijalu, pa Engleze u Hrvatskoj: Ostrvljani besni na kontroverznog sudiju!

Nije Brih voljen u Evropi....

Fudbaleri Hrvatske i Engleske remizirali su bez golova u Rijeci, a u centru pažnje bio je sudija Feliks Brih.

Kontroverzni Nemac je na ovoj utakmici samo produžio spisak mečeva na kojima se nije proslavio, a poznato je da je naš tim ojadio na Mundijalu protiv Švajcarske, kada nije svirao penal nad Mitrovićem.

Sada, sudio je tako da su čak i hrvatski mediji bili u čudu kako Tin Jedvaj nije dobio crveni karton u 59. minutu. Napravio je Jedvaj katastrofalan start u duelu sa Dajerom, išao je otvorenim đonom na zglob, za šta je dobio samo žuti karton.

Nemci su u velikoj krizi posle Svetskog prvenstva, a Holanđani se polako dižu. Možda je došlo vreme da Lale savladaju velikog rivala? Kec je čak 3,35, a dvojka 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Holandija - Nemačka.

Viđena je još jedna sporna situacija u kojoj Brih nije svirao penal za Engleze, koji su revolt arbitražom iskazali i na društvenim mrežama.

U okviru ovog meča Lige nacija, Engleska je bila bliža pobedi, opasnija, konkretnija, pogađala okvir gola u nekoliko navrata, Markus Rašford je promašio nemoguće, pa su se svetski vicešampioni provukli na svom terenu.

Rebić i Perišić su pretili sa distance, jedinu pravu šansu imao je Kramarić, pa Hrvatska može biti zadovoljna ovakvim epilogom pred praznim tribinama.

Sa druge strane u Ligi A je Belgija nadigrala Švajcarce sa 2:1 golovima Lukakua, dok je Švajcarcima samo izjednačenje doneo Gavranović.

U 84. minutu, Lukaku je presudio, pa je Belgija na vrhu grupe 2.

B liga je u petak donela samo pobedu Austrije nad Severnom Irskom, sa 1:0, u C ligi je Finska bila bolja od Estonaca sa 1:o, a Grčka od Mađara sa 1:0.

U D ligi, na identičan način je Belorusija savladala Luksemburg, Moldavija je sa 2:0 nadigrala San Marino.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)