PSŽ ozbiljno strepi od kazne UEFA: Parižani zbog ponovljenog ispada huligana u nemilosti UEFA (VIDEO)

UEFA zna da bude stroga kada se incidenti ponove

O meču PSŽ - Crvena zvezda i dalje se priča, a Parižani takođe sa određenom strepnjom čekaju poteze UEFA.

Nisu navijači PSŽ-a bili nimalo naivni u prošlosti, kažnjavan je klub, protiv Crvene zvezde je bio zatvoren jedan sektor tribina, pa je opet viđen huliganski ispad.

>>>Kralj francuskih advokata brani Zvezdu: Angažovan čovek koji je Karabatiće iščupao iz najvećeg skandala za klađenje! (VIDEO)

PSŽ-ovi ultrasi napali su pristalice Crvene zvezde, pa je L'ekip pisao sa posebnom pažnjom o napadu 200-300 navijača na navijače Zvezde i policiju, koja je odgovorila suzavcem.

- Veliki deo je napustio svoj sektor pre kraja utakmice, kako bi se sukobio sa srpskim navijačima. Pregrupisanje policije i filteri oko Parka Prinčeva su postojali, ali nisu bili dovoljni da spreče nasilje - piše L'ekip, navodeći da to što je incident ponovljen već na sledećem meču, neće dobro uticati na PSŽ.

Neće PSŽ spasiti ni to što se sve odigralo van stadiona, bilo je dovoljno blizu da obuhvata prostor na kome se obezbeđivao meč i sigurnost svih, pa je najblaža očekivana kazna još jedno zatvaranje dela tribina.

U klubu strahuju da će bez navijača dočekati Napoli 24. oktobra, što može biti i najvažniji meč u borbi za osminu finala, pošto je PSŽ već izgubio od Liverpula na gostovanju.

- Lideri PSŽ-a neće biti u Nionu pred UEFA, kako bi branili svoj klub. U prvoj instanci, Disciplinski komitet sudi samo na osnovu svih izveštaja koji su dostavljeni, ali u slučaju žalbe, Parižani će biti saslušani zajedno sa svojim advokatima - podseća L'ekip.

VIDEO - Delije dva puta zvale igrače na Sever posle PSŽ-a

VIDEO - Srbi okupirali pab pored stadiona PSŽ-a, grmi Kosovo je Srbija

(Telegraf.rs)