To se zove golgeterski instinkt! Prekinuo ukazivanje pomoći saigraču, da bi zatresao mrežu (VIDEO)

Napadač je procenio šta je u tom trenutku bio prioritet, i nije pogrešio - dao je gol za pobedu

Fudbaler Makabi Petah Tikve Habib Habibu proslavio se golom koji je njegovom timu doneo tri boda na gostovanju Makabi Netanji. 

Bio je to jedini pogodak na utakmici, postignut u neobičnim okolnostima.

Naime, u toku akcije koja je kasnije rezultovala golom, Habibu je pomagao saigraču koji je ležao, pokušavao je da ga pridigne, ali nije imao mnogo uspeha u tome.

U jednom trenutku je i mahanjem alarmirao lekare da pripomognu, jer je situacija bila ozbiljna, i baš tada, kraičkom oka, zapazio je kiks golmana Netanje - a onda munjevito odreagovao. 

Loptu, koja je iskliznula iz ruku čuvara mreže, Habibu je sproveo u mrežu, a potom, ni ne slaveći gol, vratio se kod saigrača da ga oporavlja.

Siti je u boljoj formi, naravno, ali Junajted dolazi gradskom rivalu posle čudesne pobede nad Juventusom u Torinu. Ako verujete u novo iznenađenje Žozea Murinja, kvota na dvojku je čak 7,75! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Mančester Junajted.

 Fulam je u velikoj krizi, Fulam ide na noge Liverpulu, posle poraza Redsa na Marakani, i čini se da se Jokanoviću i Mitroviću ne piše dobro. Kvota na keca, uz ukupno bar četiri gola (1&4+) je 1,68. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Fulam.

Posle poraza od Junajteda, Juventus ide na noge Milanu, a kvota da će uspeti da slavi na San Siru je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Juventus.

To se zove napadač!

(Telegraf.rs)