Maradona ide kod Murinja da uči trenerski posao

Argentinac trenutno predvodi meksičkog drugoligaša Dorados

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona, prema mnogim mišljenjima najbolji ikad, izjavio je da je menadžer Mančester Junajted bez premca među trenerima i da planira da poseti Old Traford i nauči nešto od njega. Maradona je radio kao trener u Emiratima, pre toga je bio selektor Argentine, a trenutno predvodi meksičkog drugoligaša Dorados.

- Kao trener moram još mnogo da naučim i mislim da ću otići kod Murinja u Mančester i pitati ga mnogo toga - rekao je Maradona.

On smatra da je Pepu Gvardiolu u Sitiju mnogo lakše jer "može da dovede koga hoće".

- Tako je tika-taka lakša, ali nije on izmislio taj stil. On je samo iskoristio zalet koji je dobio od Johana Krojfa - poručio je Maradona.

Na gostovanju u Španiji Hrvati su doživeli debakl (0:6) i sada na domaćem terenu traže osvetu. Kvota na keca je 3,70, a na dvojku 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hrvatska - Španija.

Svojevrsna uvertira za subotnji okršaj u Ligi nacija je prijateljski duel mladih selekcija Srbije i Crne Gore (13.00). Kvota na Srbiju je 1,60, a na Crnu Goru 5,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč mladih reprezentacija Srbije i Crne Gore.

Pošto je dobio FIFA nagradu za najboljg igrača, Luka Modrić je favorit i za osvajanje Zlatne lopte s kvotom 1,60. Ako verujete da će nagrada pripasti Ronaldu, kvota je 5,00, dok je na Mesija čak 25! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za osvajača Zlatne lopte.

(Telegraf.rs/tanjug)