Šaćirijeva ispovest: S njim ne bih otišao ni na kafu, otac je na tribinama čuo kako su mi navijači Zvezde psovali majku!

Albanac dao opširan intervju za švajcarske medije

Švajcarski reprezentativac Đerdan Šaćiri dao je nedavno intervju za tamošnji ''Blik'' u kom je govorio o meču sa Belgijom, utakmicama u dresu Liverpula, ''ratu'' sa Gerijem Nevilom, ali i o detalju sa meča protiv Crvene zvezde.

Duel sa Belgijom je odigran u nedelju veče, Švajcarci su dobili sa 5:2, tako da se o ovoj temi nećemo baviti. Ali hoćemo ostalim detaljima iz Šaćirijevog razgovora.

Razgovora koji su preneli određeni engleski mediji, a njih je najviše interesovalo šta Albanac ima da kaže na ''napad'' Gerija Nevila. Podsetimo, legendarni fudbaler Junajteda je negativnom kontekstu komentarisao Šaćirijevu igru.

- Ne interesuje me šta je Nevil rekao, Ne interesuje me ni to ako bi sada rekao da igram sjajno. S njim ni kafu ne bih popio - rekao je Šaćiri:

- Mnogi su smatrali da je Liverpul prevelik zalogaj za mene, ali ja sam ostao miran čak i kada sam malo igrao na početku.

Novinara je interesovali i to kako Šaćiri gleda na Klopovu odluku da ga ne vodi u Beograd.

- S jedne strane razumem, jer je Klop želeo da spreči nepotrebnu tenziju. S druge, žao mi je što nisam mogao da pomognem timu - rekao je Šaćiri koji se osvrnuo i na uvrede navijača Zvezde tokom meča na Enfildu:

- Čuo sam kako su mi psovali majku. I moj otac je bio na stadionu tako da je i on bio ''upoznat'' sa psovkama.

>>> Nemci su već ispali iz elitnog ranga Lige nacija, a u poslednjem meču Holanđani imaju prilike da preteknu Francuze na prvom mestu, za šta im je dovoljan i bod. Kvota na Nemačku je 1,90, a duplu šansu X2 odličnih 1,89. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Nemačka - Holandija.

VIDEO: Šaćiri se pravi lud. Tvrdi da se niko u Srbiji niko nije potresao zbog "orla"

(Telegraf.rs)