Samo sam seo, a Sale mi kaže da više nisam dobrodošao! Micov opisao kako je došlo do raskola u reprezentaciji (VIDEO)

Bolna epizoda za našu košarku

Vladimir Micov izjadao se u intervjuu za Korijere dela Sera, pošto je progovorio o burnom rastanku od reprezentacije Srbije.

On je naveo da bi voleo da završi karijeru u Armaniju, a nadovezao se i na reprezentativni status.

- Imam ugovor do kraja sezone, videćemo šta dolazi posle. Došao je trenutak da razmišljam i tome gde ću i kako završiti karijeru. Milano može da mi pruži ono što želim, na meni je da uradim sve da klub pre toga ispuni sve ciljeve - rekao je Micov, koji se sukobio sa Aleksandrom Đorđevićem pre četiri godine kada je pozvan na pripreme pred Svetsko prvenstvo u Španiji.

- Četiri godine sam igrao za Srbiju svakog leta. Tri dana pre Svetskog prvenstva mi igramo prijateljsku protiv Novog Zelanda. Ja sam izmenjen i po običaju, kad odem na klupu 'bacim kosku' ostalim saigračima. Dolazi Đorđević i podvikne 'dođi ovde i sedi'. Nisam razumeo šta se desilo, jer mi je delovalo da preteruje. Pogledao sam ga i izbacio me je rekavši da nisam dobrodošao. Od tog trenutka kao da više nisam postojao - rekao je Micov.

Sebe je opisao kao hladnokrvnog igrača.

- Nikada ne pokazujem emocije na terenu. Ne znam da li je to problem ili ne, ali znam da pokušavam saigračima da pomognem na drugi način - kaže Micov.

(Telegraf.rs)