Hrvati će poludeti kada čuju kako je Ibrahimović prokomentarisao Modrićevu Zlatnu loptu!

Neće biti svejedno ni Kristijanu Ronaldu

Mnogi u svetu fudbala i dalje polemišu o tome da li je ispravna odluka da se Zlatna lopta dodeli Luki Modriću, a mišljenje o tome dao je i Zlatan Ibrahimović, koji je takođe osporio to što je priznanje dospelo u ruke Hrvata.

On je aludirao na to da je ključni čovek zapravo Florentino Perez i da je zapravo on uticao na to da priznanje pripadne kapitenu "Kockastih", kome su glavni konkurenti bili Kristijano Ronaldo i Antoan Grizman.

Ronaldo je imao bolji individualni učinak od Modrića, a Grizman je postao prvak sveta, sa bitnim ulogama u odlučujućim utakmicama u Rusiji, a takođe je na klupskom nivou osvojio Ligu Evrope i Superkup Evrope sa Atletiko Madridom.

Zbog toga Ibrahimović smatra da je Florentino Perez čovek iz senke koji je odlučio kome će pripasti Zlatna lopta. Ne samo ove, već i prethodnih godina, kada je Kristijano Ronaldo bio u dobrim odnosima sa njim.

- Sada znamo da je Florentino Perez bio taj koji se takmičio sa Leom Mesije za Zlatnu loptu, a ne Ronaldo - rekao je Ibrahimović, aludirajući i na to da ih Ronaldo nije zaslužio ni u prošlosti, naročito kada je Mesi imao i bolje brojke od njega.

VIDEO: Šta je Zlatan Ibrahimović imao da poruči Dekiju Stankoviću na srpskom?

(Telegraf.rs)