Nemci pripremaju Orlove za Ronalda: Srbija zakazala prijateljski meč protiv Pancera!

Posle turneje na Karibima, Orlovi će imati najozbiljniju proveru pred start kvalifikacija za EURO 2020

Fudbalska reprezentacija Srbije definitivno će prijateljsku utakmicu protiv Nemačke igrati 20. marta naredne godine, objavljeno je na sajtu bivšeg prvaka Evrope i sveta.

Srbija će u Volfsburgu imati generalnu proveru pred start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i gostovanje Portugaliji i Kristijanu Ronaldu, koje je na programu pet dana kasnije.

Biće to prvi duel Srbije i Nemačke posle skoro devet godina kada su "orlovi" slavili sa 1:0 na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi golom Milana Jovanovića.

Prethodno, Srbija sa igračima iz Superlige u februaru ide na "karipsku" turneju po tokom koje će igrati protiv Jamajke, Barbadosa i Trinidada i Tobaga.

VIDEO: Zdenko Muf: Dao sam gol, skinuo dres i slavio u Partizanovom dresu usred Meksika!

Nije Juventusu ove sezone u Seriji A niko konkurentan, a pogotovo nije Roma, koja često posrće, i zato je kvota na keca večeras samo 1,40. Ali ako keca uparite sa 3+ dobićete kvotu 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juvcentus - Roma.

Milan je već dva puta propustio priliku da se učvrsti na četvrtom mestu koje vodi u Ligu šampiona, a sada mu se pruža prilika da to učini protiv Fiorentine na San Siru. Kvota na keca je primamljiva - 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Fiorentina.

(Telegraf.rs)