Sudbina Jirke u Zvezdi je još pod znakom pitanja! Evo šta kažu mediji u Slovačkoj!

Kako stvari stoje moguće je da Jirka neće debitovati ove sezone za crveno-bele

Aktuelni šampion Srbije Crvena zvezda još prošlog leta je obezbedio prvo pojačanje za ovaj zimski prelazni rok, a reč je o igraču kojeg su primetili u Spartaku iz Trnave, Eriku Jirki.

Fudbaler okji je u kvalifikacijama za Ligu šampiona ostavio odličan utisak momentalno je zavredeo pažnju čelnika Zvezde koji su ekspresno reagovali i obezbedili njegov dolazak na stadion Rajko Mitić. Ipak, kako je zbog velike konkurencije u timu ostavljen na pozajmici u Spartaku, ni sada kada se očekuje njegov dolazak nije izvesno u kom pravcu će teći njegova karijera.

Njegov status je još uvek pod znakom pitanja, a kako prenosi slovački Sport24,  generalni menadžer Spartaka iz Trnave Marijan Černi dao je konkretnije informacije.

-  Crvena zvezda će ga najverovatnije poslati na pozajmicu, ali mislim da to neće biti Spartak iz Trnave -  istakao je Černi.

Za sada, poznato je da bi Jirka trebalo da se pojavi na prozivci u timu 10. januara, a ostaje da se vidi hoće li se to i desiti, ili će možda na neku novu pozajmicu.

(Telegraf.rs)