Igricama protiv boginja i dosade: Đerlek otkrio kako krati vreme u kućnom karantinu

Supertalentovani fudbaler Partizana sprečen da se odazove zbog nenadanog zdravstvenog problema

Redovnoj prozivci na početku nove fudbalske sezone nisu prisustvovala dva igrača Partizana, Rikardo Gomeš, koji je dobio dozvolu kluba da dođe dan kasnije, ali i mladi Armin Đerlek, koji je dobio ovčije boginje (varičele).

Pored Armina Đerleka, trener Mirković neće moći još uvek da računa na Marka Jankovića i Svetozara Markovića, koji su na posebnom režimu rada i treninga kako bi se što pre priključili ekipi na terenu.

Đerlek je za klupski sajt pričao o nenadanom zdravstvenom problemu koji ga je snašao.

- Da nije ozbiljno, bilo bi smešno. Ovome se baš nisam nadao, ali šta da radim, moram da se priviknem na situaciju i strpljivo čekam da sve prođe - kaže mladi Novopazarac. 

Boginje su u "odlaznoj fazi" pa će se uskoro Đerlek javiti Mirkoviću i krenuti sa pripremama.

- Dobio sam ih pre 7 dana i skoro i da kraste više nemam, ali postoji ne samo tačan vremenski period, već i period inkubacije zbog virusa koji je u telu, pa moram da budem obazriv. Stalno sam u kontaktu sa našim klupskim doktorom Ilijom Rosićem i sve se dogovaramo. Već sledeće nedelje bih trebao na kontrolu – kazao je za sajt kluba Armin.

Boginje je Đerlek dobio od bratanca, a vreme koje uglavnom provodi u karantinu kod kuće prekraćuje omiljenom zanimacijom tinejdžera.

- Igra se Soni, razne igrice, nije baš da je preterano zanimljivo, dosta se i odmaralo pre ovoga.

Saigrači ga zovu i raspituju se za zdravstveno stanje.

- Baš mi je bilo teško što nisam bio na okupljanju, baš sam se radovao, ali eto. Javljaju se igrači, pitaju kako sam: Bambi, Sveta i drugi…Dešavaju se i gore stvari, pa prođe sve. Eto mene brzo sa ekipom, pa u nove izazove. Pozdravljam sve i budite uz Partizan − poručuje kratko Đerlek.

(Telegraf.rs)