Zvezda naciljala slovenačkog golmana, ako Borjan napusti klub?

Navodno, crveno-beli se interesuju za Matica Kopnika koji brani za Panionios

Iako je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio da će Milan Borjan ostati na Marakani, ne bi bilo iznenađenje da se sjajni golman u zimskom prelaznom roku ipak odluči za promenu sredine.

Pre svega zbog činjenice da je na meti nekoliko evropskih klubova, kao i to da ima ugovor sa crveno-belima do 2020. godine. Ni Zvezda ne bi pravila problem Borjanu u slučaju adekvatne ponude, pogotovo ako ona uključuje dobrobit za obe strane.

A čini se da su crveno-beli već pronašli eventualnu zamenu za Borjana, jer slovenački portal ''Ekipa 24'' tvrdi da je na meti srpsog šampiona golman Panioniosa Matic Kotnik.

Kotnik na jednom od treninga Pintskrin: Youtube

Kotnik ima 28 godina i jedan je od najboljih golmana u grčkom šampionatu. Koliko se njegovi kvaliteti cene, govori i podatak da ga želi Olimpijakos.

Takođe, Kotnik je na meti Ingolštata, Bornmuta, Redinga i Brentforda, kao i španskog Eibara i kiparskog Apolona, ali i tri američka MLS ligaša.

Slovenci navode i to da je Kotnikova cena oko 750.000 evra i da ugovor sa Panioniosom ima do 2020. godine.

>>> Porazom od Sitija Liverpul je smanjio zalihu na četiri boda, i sada će mu svaki meč biti izuzetno važan jer Gvardiola diše za vratom. Kvota da će Crveni danas od 16.00 pobediti u Brajtonu, uz ukupno bar tri gola (2&3+) je 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brajton - Liverpul.

(Telegraf.rs)