Bivši fudbaleri Zvezde i miljenici Delija zajedno u Melburnu navijaju za Đokovića (FOTO)

Milošu Ninkoviću ''u goste'' je stigao Dejan Stanković

Foto: Tanjug/Ap

Prvi teniski gren slem sezone, Australijan open, je počeo, a Novak Đoković koji pretenduje na sedmu titulu šampiona u Melburnu, po svoj prilici, imaće veliku podršku sa tribina.

I to od strane dvojice bivših fudbalera Crvene zvezde - Dejana Stankovića i Miloša Ninkovića - koji su već najavili da će uživo pratiti mečeve najboljeg tenisera sveta i zdušno navijati za njega.

Stanković je doputovao u Australiju gde ga je dočekao Ninković, nekadašnji saigrač iz reprezentacije, koji sa velikim uspehom poslednjih godina igra u ekipi Sidneja.

Susret Stankovića i NInkovića u Melburnu Foto: Privatna arhiva

Prvenstveni razlog Stankovićevog dolaska u Australiju je održavanje njegovog fudbalskog kampa za dečake i devojčice od devet do 15 godina, koji će od 16. do 25. januara biti organizovan u Melburnu, Brizbejnu i Sidneju.

Posle velikog uspeha koji je kamp Deki5 ostvario na Zlatiboru u svom premijernom izdanju 2018. godine, na ideju i poziv Miloša Ninkovića Stanković je sa zadovoljstvom prihvatio ponudu da sa svojim timom trenera deo svog fudbalskog umeća podeli sa decom u Australiji.

Priliku da ih vidimo na tribinama imaćemo već u utorak ujutru, kada Đoković igra svoj prvi meč na AO. U međuvremenu, trojica srpskih tenisera su završili učešće u Melburnu.

VIDEO: Nole peva uglas sa Delijama

(Telegraf.rs)