Mitrović kapiten nemoćnog Fulama, Babel promašio nemoguće, Junajted nastavlja nemilosrdno da gazi!

Ni Pogba ni Junajted ne nameravaju da stanu

Fudbaleri Mančester junajteda lagano su izašli na kraj sa nejakim Fulamom u meču 26. kola engleske Premijer lige i pobedili su Kotidžerse sa 3:0. Odbrana Fulama se raspada tokom čitave sezone i tu nema Slaviše Jokanovića ili Klaudija Ranijerija koji bi je popravio, ali je napad u pojedinim trenucima funkcionisao solidno.

Junajted je poveo u 14. minutu kada je visokim presingom na sredini Fulama došao do lopte, Marsijal je poslao kroz sredinu do pogbe, a ovaj malo iskosa raspalio po njoj i probušio mrežu Fulama za vođstvo. Već u 23. minutu bilo je 2:0 kada je Marsijal od Odoija i Le Maršanda napravio amatere u kontri.

Odoi je startovao, nije mogao da mu uzme loptu, pored Le Maršanda je protrčao kao pored čunja i onda po zemlji šutirao u sam ugao gola Serhija Rika. Očajno popodne Le Maršanda nastavilo se i u drugom poluvremenu kada je u 65. minutu oborio Huana Matu, a Pogba bio siguran sa penala za 3:0.

Kotidžersi su imali šansu da smanje zaostatak u 76. minutu kada je Rajan Babel imao idealnu priliku, ali je sa pola metra ispred praznog gola pogodio stativu. Pred kraj meča došlo je do čarki između Aleksandra Mitrovića i Davida De Hee posle čega su obojica "nagrađena" žutim kartonom.

Inače, srpski napadač Aleksandar Mitrović je u ovom meču odigrao svih 90 minuta i bio kapiten svog tima. Fulam je i dalje zakucan za opasnu zonu u Premijer ligi jer je pretposlednji, 19. sa samo 17 bodova. Junajtedu je ovo deseta pobeda u 11 mečeva pod Ole Gunarom Solskjerom i Đavoli su došli na četvrto mesto, preskočivši Čelsi sa 51 bodom.

Premijer liga, 26. kolo:

Fulam - Mančester junajted 0:3

Pogba 14, 65, Marsijal 23

16.00 Kristal Palas - Vest Hem

16.00 Hadersfild - Arsenal

16.00 Liverpul - Bornmut

16.00 Sautempton - Kardif

16.00 Votford - Everton

18.30 Brajton - Barnli

nedelja:

14.30 Totenhem - Lester

17.00 Mančester siti - Čelsi

ponedeljak:

21.00 Vulverhempton - Njukasl

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

VIDEO - Aleksandar Mitrović se zahvalio Kokezi i Savezu na priznanju

(Telegraf.rs)