Miha "upozorio" igrače: Mogu da promaše gol, ali jedna stvar me uvek razbesni

Bolonju očekuje duel sa Đenovom

Trener Bolonje Siniša Mihajlović objasnio je kako njegovi igrači uvek mogu da mu pogode žicu za nervozu. Temperamentni Miha je na klupi Bolonje debitovao pobedom nad Interom u Seriji A i sada ga kod kuće očekuje meč sa Đenovom.

- Utakmica sa Đenovom će biti teža od one sa Interom. Mogli smo da izgubimo na San Siru i to bi bio prihvatljiv rezultat, dok sutra moramo da pobedimo ili će trud u Milanu biti uzaludan - rekao je Mihajlović novinarima pred Đenovu.

Bolonja je pre Đenove pobedila trećeplasirani Inter sa 1:0 na debiju srpskog trenera koji se u Bolonju vratio kao trener posle deset godina.

- Tačno je da pobede nad velikim klubovima daju više samopouzdanja i vere, ali ne znači da tek tako izađeš tamo i dobiješ utakmicu. Spremali smo se za Đenovu, znamo da moramo iskoristiti prednost domaćeg terena. Pobeda bi nas izvukla iz zone ispadanja - kaže Mihajlović.

Nekadašnji as Crvene zvezde, Sampdorije, Lacija i Intera kaže da mu ne smeta kad njegovi igrači promašuju prilike, ali mu smeta nešto drugo.

- Oni znaju da ne smeju da igraju sa lošim stavom. Nije problem kada promaše gol, ali me loš stav uvek razbesni. Ako budemo bili kao protiv Intera, uzećemo tri boda - istakao je Mihajlović.

VIDEO - Zlatna generacija donela "ušatog" pred Sever na nagovor Deja Savićevića

(Telegraf.rs)