Na prvoj crti do poslednjeg dana, u odbranu časti, kluba, grupe, domovine i grada: Ima li Torcidina poruka veze sa napadom na vaterpoliste?

Torcida se vratila na Poljud posle zabrane

Splitski Hajduk je posle četiri meseca dočekao navijače koji su četiri utakmice  imali zabranu dolaska na Poljud. Kazna je istekla u 20. kolu HNL kada je Hajduk dočekao Lokomotivu (2:1) i došlo je oko 17.000 navijača.

Dve poruke su dominirale stadionom Hajduka. Koreografija u bojama kluba i natpis "Hajduk nije samo večan", ispod čega je pisalo "neuništiv", sa grbom i posvetom preminulom treneru Stanku Poklepoviću Špaci.

- Na prvoj crti do poslednjeg dana. U odbranu časti, kluba, grupe, domovine i grada. Nesvrstani - pisalo je na drugoj (sa fotografije), pa se samo dan posle napada na srpske vaterpoliste postavlja pitanje da li transparent ima veze sa tim incidentom.

Da podsetimo, trojicu vaterpolista crveno-belih je na Rivi napala grupa huligana i tukla ih, pa Zvezda u subotu nije odigrala utakmicu sa splitskim Mornarom u okviru regionalne vaterpolo lige.

VIDEO - Zvezda sa razglasa pustila za Kimijevu ekipu Torcidinu pesmu Dalmatinac sam, Grobari sa Juga likovali!

(Telegraf.rs)