I FK Partizan rešio problem stranca sređivanjem državljanstva!

Doduše, ovoga puta je pasoš dobio Aleksandar Šćekić koji je iz Crne Gore

Fudbalski klub Partizan uspeo je da reši problem jednog stranca pred nastavak prolećnog dela prvenstva, pošto je državljanstvo dobio Aleksandar Šćekić, javlja Žurnal.

Telegraf je još u septembru najavio da je Šćekić predao zahtev za državljanstvo, a sada je procedura završena, pa će crno-beli imati lakšu situaciju kada su u pitanju stranci.

Sada će Zoran Mirković morati da odluči ko će biti prekobrojan između Valijentea, Enakea, Zakarića, Rikarda i Ndžaja.

Inače, Šćekić je rodom iz Berana iz Crne Gore koju popularno zovu "srpska Sparta pa i nije toliko iznenađenje da dobije državljanstvo matične Srbije.

Foto: youtube/printscreen/fkpartizan

Interesantno je i to da je Šćekić pre odlaska u Tursku iz koje je došao u Partizan, branio boje samo klubova u Crno Gori. Počeo je karijeru u Beranama, zatim bio pozajmljen Lovćenu (13 mečeva, jedan gol), Jedinstvu iz Bijelog Polja (12 mečeva), da bi zatim postao član Bokelja , za koji je odigrao 86 mečeva i postigao devet golova. A, 2016.godine je postao fudbaler Genčlerbirligija, za koji je odigrao 35 mečeva i postigao dva gola.

„Srpski“ Ajntraht je ostavio možda i najjači utisak u prvom delu Lige Evrope, a večeras od 21.00 imaće težak posao, pošto gostuje Šahtjoru. Dvojka na Nemce je 2,95, a kec nosi kvotu 2,40. Pofledajte sve kvote kladionice MOZZART za Šahtjor - Ajntraht.

VIDEO: Nemamo lidera na terenu: Sportski direktor Partizana izneo svoje utiske o pripremama

(Telegraf.rs)