Dribling Rikarda koji je mnogima promakao: Partizanov napadač iskopirao Ronaldinja, igrač Proletera nije znao gde je (VIDEO)

Primio je loptu na četrdesetak metara od gola, a onda uživajte u majstorijama najboljeg strelca tima iz Humske

Dva gola, asistencija zvanična je statistika Rikarda Gomeša u ubedljivoj pobedi Partizana nad Proleterom (3:0).

Ono što je dan kasnije u rekapitulaciji važno spomenuti jeste majstorija reprezentativca Zelenortskih ostrva iz 88. minuta meča, kada je sve bilo gotovo, ali ne i želja tamnoputog špica da uveseli dodatno raspoloženu publiku u Humskoj.

Dribling "iza sebe" i lopta preko glave defanzivca Novosađana Predraga Govedarice podsetila je na majstoriju Ronaldinja iz perioda kada je igrao za Barselonu i često ovakvim potezima pravio razliku nad rivalima, ujedno ih dovodivši i do ludila.

Rikardov nastavak ove akcije je doneo još jednu manju bravuru u nastavku, kao i šut koji ipak nije završio u golu. Ali jeste izazvao aplauze na stadionu.

Uverite se u sličnost Rikardovog driblinga (sa vrha teksta) i Ronaldinjove majstorije sa Kamp Nou stadiona (3:59 minut na snimku ispod).

Dugo najveći engleski derbi nije imao važnost kao ovaj današnji (15.05). Mančester Junajted se bori za mesto koje vodi u Ligu šampiona, a Liverpulu je svaki bod zlata vredan u borbi za titulu! Kvota na keca je 2,95, na dvojku 2,40, a na iks 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Liverpul.

(Telegraf.rs)