Partizan TV: Naša kamera kaže da je gol Nikolića čist! (VIDEO) (ANKETA)

Danima se vode polemike oko jednog gola, u Partizanu veruju da ih ovim zatvaraju

Večiti derbi između Zvezde i Partizana već godinama unazad nosi sa sobom određene kontroverze, a ove sezone su u oba derbija one bile vezane za golove.

U prvom ovosezonskom okršaju dve ekipe je Partizanu bio sporan gol Ričmonda Boaćija za izjednačenje, a ovog puta je Zvezdi sporan gol Nemanje Nikolića iz 38. minuta, za vođstvo crno-belih (1:0) u 159. večitom derbiju.

Zvezda je na stadionu Rajko Mitić pogotkom Milana Pavkova u 74. minutu uspela da izjednači, ali je posle utakmice bilo mnogo negativnih komentara kako je Nikolić u trenutku kada je dobio loptu bio iza leđa odbrane Zvezde.

Ključna nedoumica je bila ko mu je dodao loptu, da li Nebojša Kosović ili Filip Stojković pošto su obojica bila "na njoj" i bilo je gotovo nemoguće videti ko je loptu servirao špicu Partizana.

Dok je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela već rekao kako mu je Stojković rekao da on nije šutnuo tu loptu, u Partizanu imaju drugačije mišljenje. Tamo tvrde da je Kosović napucao Stojkovića i da je gol regularan.

U prilog svojoj tvrdnji objavili su i snimak, a detalj o kome se danima priča možete videti na 7:05.

VIDEO -Mrkela o derbiju i golu Partizana

(Telegraf.rs)