Probudile su mi se homoseksualne sklonosti, poljubio sam Zlatana u usta, a on me pretukao: Ibrahimovićev saigrač otkrio malo poznati detalj iz karijere švedskog napadača! (VIDEO)

Van der Mejde napravio je pogrešan potez

Nekadašnji član Ajaksa Endi Van der Mejde objasnio je kako se "loše proveo" sa Zlatanom Ibrahimovićem posle jednog nepromišljenog poteza.

Van der Mejde bio je deo velike Ajaksove generacije u kojoj su bili Snajder, Rafael Van der Vart, Pienar, kao i Ibrahimović, sa kojim je bio veliki prijatelj. Ipak, problemi sa alkoholom, drogom i depresijom sprečili su ga da napravi veću karijeru.

Posle burnog života, uspeo je da se izvuče, a napisao je i knjigu o svom životu, pa tako gostuje u različitim emisijama gde priča o svojoj karijeri. U jednoj od njih je prošle nedelje otkrio zanimljiv detalj iz igračkih dana sa Zlatanom Ibrahimovićem.

- Sedeli smo zajedno u autobusu dok smo igrali u Ajaksu. Jednom kad je spavao, u meni su se probudile homoseksualne sklonosti i poljubio sam ga u usta. Znate šta je usledilo? Dobio sam par udaraca u glavu - rekao je kroz smeh Van der Mejde.

(Telegraf.rs)