Luka Jović - ni jeftino ni lako!

Španci pišu da će Barsa imati težak posao da potpiše Jovića

Srpski napadač Luka Jović poslednjih nekoliko dana ne napušta stranice španskih medija, pogotovo posle gola koji je dao Nemačkoj!

Već smo pisali o tome da je šampion Španije spremio trojicu čelnika za put u Lisabon, gde će se još jednom uveriti u kvalitete napadača Ajntrahta. Ali i koji će započeti završen pregovore sa Jovićem i njegovim zastupnicima.

Tako ''Mundo Deportivo'' u subotu ujutru ''izlazi'' sa tekstom o Joviću i napominju da posao neće biti ni jeftin ni lak!

Jeftin, jer Ajntraht traži minimum 60 miliona s tim da nije isključeno da će se cifra popeti i na 70. Iz prostog razloga što 20 odsto Nemci moraju da daju i Benfiki. Međutim, ta cifra je prevelika za Barsu koja ne želi da plati preko 50 miliona.

Jović daje gol Nemcima Foto: Tanjug/AP

S druge strane, Španci napominju i interes menadžera Faljija Ramadanija. Tu navode da on ništa neće neće uraditi kako bi naškodio svom klijentu i da je poznato da je Ramadani težak pregovarač.

Jović je ove sezone prosto eksplodirao u dresu Ajntrahta, očekuje se da bude starter i na meču Srbije protiv Portugalije, dok se za njega i te kako interesuju Pari Sen Žermen, Bajern i Mančester Siti.

VIDEO: Zašto je Zvezda morala da proda Luku Jovića za "siću", a danas Real i Barsa nude za njega 45 miliona evra?

(Telegraf.rs)