Oni imaju gala stadion, a mi titule i neka ostane tako: Zvezda Čelsija ozbiljno iznervirao navijače Totenhema

Lepo je to što Pevci imaju stadion, kaže Azar

Ofanzivac Čelsija, belgijski as Eden Azar opasno je pecnuo navijače gradskog rivala, Totenhema, jer ih je podsetio da se fudbal ne igra za dobre stadione, nego za trofeje.

- Mislim da je Totenhem dve ili tri godine bio jedan od najboljih timova u Engleskoj. To je sigurno. Mi smo Čelsi i to je veliki derbi, ne sviđa mi se kako sad stoje stvari, ali moramo da prihvatimo - rekao je Azar, prenose britanski mediji.

Novi stadion koji košta više od milijardu evra je možda dobra vest za ligu, ali suština nije u tome da se ima najbolji stadion, nego tim.

- Za Premijer ligu je to dobro, novi stadion, imaju vrhunske igrače. Ali na kraju, znate, Čelsi je osvojio mnogo trofeja, a oni nisu i nadam se da će ostati tako - rekao je Belgijanac.

Osvrnuo se i na nedavne odlične partije svog saigrača Kaluma Hadson-Odoija kome je poručio da mora da ostane "na zemlji".

- U fudbalu možete biti na vrhu dva meseca i onda vas za dva meseca mogu svi zaboraviti, ali pomaže kada držite stopala na zemlji i jako trenirate - izjavio je vezista Čelsija.

Da podsetimo, novi stadion Totenhema ima 62.000 sedećih mesta i otvoren je u sredu kada su Pevci pobedili Kristal Palas 2:0.

VIDEO - Zvezda gradi kulu ispred ulaza na sever

(Telegraf.rs)