Grujić strelac za Hertu, proradila srpsko-hrvatska veza u Ajntrahtu (VIDEO)

Novi uspešan vikend za Srbe u Bundesligi

Srpski fudbaleri u Bundesligi nastavljaju sa sjajnim učinkom. Marko Grujić je za Hertu postigao gol za 1:1 i pred kraj prvog poluvremena je poravnao rezultat nakon pogotka Ramana, a dobru formu pokazao je i Filip Kostić, koji je bio asistent za pogodak Antea Rebića na gostovanju Frankfurta u Gelzenkirhenu.

Grujić je u 41. minutu pogodio za 1:1, nakon dobre asistencije Dude sa desne strane. Sačekao je loptu u petercu i matirao protivničkog golmana.

Ipak, do kraja meča nije imao prilike da se raduje, pošto su gosti iz Dizeldorfa slavili sa 2:1 novim golom Benita Ramana.

U duelu Šalkea i Ajntrahta, gde je na jednoj strani Matija Nastasić, a na drugoj Filip Kostić i Luka Jović. Kostić je u prvih 45 minuta uspeo da zabeleži asistenciju, pošto je sjano proigrao Antea Rebića u prostor, koji je izašao 1 na 1 sa protivničkim golmanom, koga je predriblao i plasirao loptu u praznu mrežu.

Na kraju su gosti iz Frankfurta odneli sva tri boda, pošto je i Jović postigao gol u 98. minutu sa bele tačke.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Najvažniji meč u Nemačkoj ove sezone biće odigran danas od 18.30 u Minhenu - Bajern sa 61 bodom čeka Dortmund koji ima 63 boda. Kec na Alijanc Areni je 1,55, dvojka 6,00, a iks 4,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za derbi Bajern - Dortmund.

(Telegraf.rs)