Da li je golman Nišlija ovim rečima pozvan na ferku? Željko Pantić: Govedo zvano Borivoje, naći ćeš me u sredu! (VIDEO)

Brutalne reči voditelja klupske televizije Partizana

Voditelj TV Partizan, Željko Pantić, rešio je da se suoči sa golmanom niškog Radničkog Borivojem Ristićem.

Posle prvenstvene utakmice odigrane 6. marta, Ristić je besneo u tunelu Humske, kada je Radnički pobedio sa 1:0.

Nakon pobede nad Partizanom, Ristić je vikao "gde je ono g***o, ona p***a".

- Plaćamo mu pare za dete da mu se oporavi, a on nas vređa. Šta, mi nemamo decu, jel treba da pocrkamo zbog njih? - urlao je Ristić između ostalog, kada su ga odvukli u svlačionicu.

Pantić je čak potkačio Drinčića i Grbića Foto: MN Press

Na to mu je Pantić odgovorio uoči utakmice u Kupu Srbije, koja će se odigrati u sredu od 18 časova, a prvo je počeo od trenera Nenada Lalatovića.

- Oni će naravno, sa sve našim bivšim igračima, doći sa nožem u zubima, kao da život zavisi od ove utakmice. Danas trener Radničkog iz Niša, alijas, Obilića iz Niša, Nenad Lalatović kaže da nikad nisu verovali da mogu da budu prvaci. Oni imaju 4 boda razlike, dolaze na stadion Zvezde da dođu na 1 bod razlike, igra se večiti derbi, apsolutno bilo u kom drugom šampionatu, imao bi nadu, ako je normalno došao do 2. mesta, da bude šampion - rekao je Pantić, a onda se osvrnuo na Ristića.

Lalatović posle pobede u Humskoj Foto: MN Press

- Ono govedo, golman koji je pokazivao danas, pazite, izvodi penal, pokazuje ovome gde da puca. Drugi nije ni pokušao da brani. On će sigurno probati da me traži i u sredu ponovo. Sa ozbiljnom verovatnoćom da me ovaj put nađe. Govedo zvano Borivoje. Dobro je što dolazi na stadion govedo Borivoje, a ja ću se potruditi da mu budem dostupan kada me bude tražio.

Govor Pantića možete videti od 6. minuta.

VIDEO - Golman Radničkog Ristić osuo paljbu na Željka Pantića u svlačionici

(Telegraf.rs)