Da li je to Miloševiću derbi važniji od Radničkog? Neke igrače ćemo da odmorimo, neki imaju problema sa kartonima... (VIDEO)

Crno-beli na Čairu očigledno neće igrati u najjačem sastavu

U sredu su odmerili snage u Kupu (1:0), sada je vreme i za prvenstveni duel između Partizana i Radničkog! Tom prilikom trener crno-belih Savo Milošević održao je u subotu konferenciju za medije u SC Teleoptik!

Za duel u nedelju od 18.30 minuta (Arena Sport 1), Milošević je najavio neke kalkulacije i zbog večitog derbija koji je na programu u četvrtak 25. aprila.

- Biće dosta izmena u odnosu na Kup. Stojković i Miletić imaju kartone, a želimo i da predupredimo neke potencijalne probleme sa opomenama. Neke igrače ćemo i da odmorimo, ali izvešćemo na teren sastav koji može da osvoji tri boda - rekao je Milošević i dodao:

- Nastavlja se ovaj ubitačni ritam sreda-nedelja otkako sam došao. Predstojeća utakmica će biti potpuno drugačija u odnosu na onu u Kupu, ali to ne umanjuje njenu važnost, jer nam je i liga bitna, cilj nam je da što pre osiguramo mesto koje vodi u Ligu Evrope. Još jedna teška utakmica, tako se namestilo, da ide sve teža za težom.

Foto: Marko Jovanovic

On se osvrnuo i na izjavu trenera Nišlija Nenada Lalatovića da je Partizan navikao na tepih teren i da će mu iz tog razloga biti teže da igra u Nišu.

- Mogu delom da se složim, ali mislim da svaka ekipa voli da igra na tepihu. Svi vole brz i lep fudbal, a to može samo na atraktivnom teren. Ne mislim da je hteo da potceni svoju ekipu. Biće drugačiji uslovi, ali fudbal je takav i moramo da se adaptiramo na razne stvari. Domaći teren treba da predstavlja prednost, pa razumem njegovu želju - rekao je trener crno-belih i dodao da ima više primera u ligi da tereni ne zadovoljavaju nijedan kriterijum.

Kompletnu konferenciju trenera Partizana možete pogledati u videu na početku teksta.

>>> Verder je u strašnoj formi, ali danas (15.30) ide na noge Bajernu, koji ima samo bod više od Dortmunda i mora da pobedi. Kvota na keca uz bar četiri gola ukupno (1&4+) je 1,68. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Verder.

(Telegraf.rs)