Žena iz kantine u Melvudu mi je čuvala decu, ali kad se vratim na Enfild tamo nemam drugara: Suarez o povratku u Liverpul i polufinalu Lige šampiona

Urugvajac i dalje dobro pamti neke od ljudi iz Engleske

Nekadašnji fudbaler Liverpula Luis Suarez upozorio je svoj bivši klub da na terenu neće biti starih prijateljstava kada se vrati na teren Enfild rouda.

Dve ekipe se sastaju u polufinalu Lige šampiona, a Suarez se posle uspešnog boravka u Ajaksu lansirao među najbolje svetske napadače kao špic Redsa.

Iz Liverpula je otišao još 2014, posle tri godine provedene na Mersisajdu i sada će se prvi put naći naspram igrača Liverpula na terenu.

- Zahvalan sam, ali ja ću biti tamo kao igrač Barselone i znajući šta su njeni ciljevi. Kad igramo, nema prijateljstva i drugara, nijedne od tih uspomena. To sam ja kao igrač i to svi znaju. Moja deca obično ne idu na moje utakmice u Ligi šampiona, ali na ovu će ići. Pričao sam Sofi o Enfildu i rekla je: idemo i mi. Svi osim Lauti koja je tek napunila šest meseci - rekao je Suarez Gardijanu.

- Bendža je bio mali, ali je rođen u Liverpulu, zna stadion i video je fotografije. Deo Delfinog detinjstva je bio tamo i prvi put je fudbal tamo počeo da je zanima. Pamti kako izgleda kada pevamo "You'll never walk alone" i mogu da zamislim koliko joj to znači - priča Suarez.

Sreo je Džejmija Karagera u Mančesteru, Džordan Henderson je i dalje tu...

- Žena iz kantine u Melvudu mi šalje poruke, hoće da mi vidi decu, uvek je čuvala Delfi, vodila je u kuhinju sa sobom. Biće lepo vratiti se - zaključio je Urugvajac.

Barselona i Liverpul će na Enfildu igrati revanš polufinala Lige šampiona. Prvi meč je zakazan za sredu prvi maj na Kamp Nou, a revanš je sedam dana kasnije.

VIDEO - Gori Marakana! Delije grmele posla gola Pavkova

(Telegraf.rs)